Talentino Mestreech

Sinds kort is in Maastricht een nieuw dagbestedingsproject in de vorm van een restaurant geopend! Talentino Mestreech is gevestigd in een goddelijke omgeving: het voormalige ursulinen klooster. Een pittoreske, authentieke en bovendien oergezellige locatie in hartje Maastricht.

Talentino Mestreech voor een hemelse culinaire beleving!

Bij Zorgbureau Talent krijgen “Talenten” met een psychiatrische en/ of verstandelijke beperking de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun culinaire talenten. (Jong-) Volwassenen krijgen hier de kans om in kleine groepjes, onder professionele begeleiding van echte leermeesters, te leren werken in de horeca. Dit unieke recept hanteren wij sinds 2009 bij Talentino Margraten, wat inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in het heuvelland.

Talentino Mestreech fungeert ook als een ontmoetingsplek voor bewoners uit de buurt. Gasten kunnen gebruik maken van de ruimten binnen en bovendien van het fraaie terras op de sfeervolle binnenplaats. Hier waant u zich in Zuid-Frankrijk!Vanaf september 2015 zullen onze Talenten in Talentino Mestreech met veel enthousiasme en passie klaarstaan voor onze gasten. Bij de begeleiding van onze Talenten ligt op een respectvolle benadering en het benutten van mogelijkheden en hulp- bronnen. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het Talent, focust op oplossingen en niet op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het Talent. Talenten die bij ouders thuis, bij Zorgbureau Talent, zelfstandig óf bij collega-zorgaanbieders wonen zijn welkom om gebruik te maken van het unieke dagbestedings”recept” Talentino Mestreech.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Bezoek de website van Talentino  Mestreech!

LAAT EEN REACTIE ACHTER