Zaterdag

Zaterdagaanbod Groepsbegeleiding Jeugd

Op zaterdag biedt Talent naast enkele vaste clubs, van 10.00 tot 16.00 uur en een afwisselend programma afgestemd op de interesse van elk Talent.

Elke woensdag is voor deze groepen een gevarieerd  en actief programma, dit kunt u teruglezen in onze programmaboekjes. Klik HIER om alle programmaboekjes te bekijken. 

De groepsindeling is afgestemd op leeftijd en interesse. De activiteiten bezitten altijd een of meer van de volgende eigenschappen: actief, educatief, creatief, oplossingsgericht, resultaatgericht. Het is mogelijk dat bij bepaalde activiteiten een eigen bijdrage gevraagd wordt, u wordt hierover tijdig vooraf ingelicht. 

overig - Zorgbureau Talent

JONGSTE TALENTEN EN MIDDENGROEP 1

De jongste Talenten en middengroep 1 zijn de jongste leeftijden binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 4 t/m 8 jaar. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 2A 

Middengroep 2a is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 8 t/m 10. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 2B

Middengroep 2b is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 10 t/m 11. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 3 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 3

Middengroep 3 is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 11 t/m 12. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag,het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

grote talenten 1 - Zorgbureau Talent

GROTE TALENTEN 1 & 3

Grote Talenten 1 en 3 zijn een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 16. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

grote talenten 3 - Zorgbureau Talent

GROTE TALENTEN 2

Grote Talenten 2 is een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 18. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

talent Plus - Zorgbureau Talent

TALENT PLUS

De Talenten binnen Talent Plus hebben een verstandelijke beperking. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. Talenten die in aanmerking komen voor Talent plus kunnen ook doordeweeks gebruik maken van ons aanbod, dit kan in overleg met de coördinator.

gils - Zorgbureau Talent

MEIDENCLUB GIRLS

In de oneven weken op zaterdag bieden wij van 10.00-16.00 uur een meidenclub ‘Girls’. De Girls is een specifieke groep voor jongere meiden, waarin veelal leeftijdsadequate activiteiten worden georganiseerd die perfect aansluiten op de oplossingsgerichte aanpak om tot doelgericht resultaat te komen. Hierin zijn uiterlijke verzorging, creatief vermogen en sociale vaardigheden enkele voorbeelden van de activiteiten die als middel gebruikt worden. Door deskundige begeleiding wordt een sfeer gecreëerd waarin een echte Girl zichzelf kan zijn.

voetbalclub - Zorgbureau Talent

VOETBALCLUB

De voetbalclub is een sportief en actief middel om binnen het groepsproces bepaalde doelen te behalen. Hierin streven we zoveel als mogelijk naar realistische trainingen en werken we naar wedstrijden tegen clubs uit de regio. Doelen zoals omgang met winst en verlies, samenwerken, weerbaarheid zijn enkele van de vele doelen waaraan gewerkt wordt met het sportieve middel ‘de voetbal’

werlken met talent - Zorgbureau Talent

TECHNIEKCLUB

Bij de techniekclub worden wekelijks de technische en creatieve talenten benut, waarbij de succesbeleving vooral in het handwerk en het beoogde en direct tastbare resultaat zit. Binnen de unieke Talent locatie Terhorst hebben de Talenten alle ruimte, middelen, materialen, sfeer en uitstraling, waardoor de handen jeuken om aan de slag te gaan. Hier werken de begeleiders met affiniteit voor techniek om de Talenten op de juiste wijze te begeleiden.

paardrijclub - Zorgbureau Talent

PAARDRIJCLUB

Bij de paardrijclub wordt er in verschillende groepen/leeftijden begeleiding geboden waarbij het paard als middel dient om de Talenten optimaal te benutten, succeservaringen gegarandeerd zijn en doelen behaald worden. Doormiddel van een gestructureerd aanbod in een veilige context zijn de Talenten wekelijks op de vaste locatie manege ’t Vroendael. Bij de Paardrijclub geldt een eigen bijdrage van € 10,- per keer.