Groepen

 

knutselclub - Zorgbureau Talent theaterclub - Zorgbureau Talent sportrclub - Zorgbureau TalentTalentino - Zorgbureau Talent muziekclub - Zorgbureau Talent voetbalclub - Zorgbureau Talent

 

Aanbod Groepsbegeleiding Jeugd  

Wij bieden tijdens vakanties en schoolweken op alle locaties Groepsbegeleiding Jeugd. Dit is een zeer breed aanbod met de activiteit als middel waarmee we met behulp deskundige en professionele begeleiding het juiste plan kunnen afstemmen. Door middel van het specifiek inspelen op de vraag van ouders, verzorgers en vooral Talenten zelf kunnen hun talenten optimaal benutten en doelengericht te werk gaan. De activiteiten waar wij gebruik van maken bezitten altijd een of meer van de volgende eigenschappen: Actief, educatief, sportief, creatief, oplossingsgericht, resultaatgericht.

Elke dag is voor deze groepen een gevarieerd  en actief programma, dit kunt u teruglezen in onze programmaboekjes. Klik HIER om alle programmaboekjes te bekijken. 

Er zijn diverse leeftijdsgebonden groepen waarin de begeleiding plaatsvindt. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.