Schoolvakanties

Aanbod Groepsbegeleiding Jeugd tijdens schoolvakanties 

Tijdens schoolvakanties bieden wij van maandag t/m zaterdag  van 10.00 tot 16.00 uur groepsbegeleiding jeugd. Dit is een zeer breed aanbod met de activiteit als middel waarmee we met behulp deskundige en professionele begeleiding het juiste plan kunnen afstemmen. Door middel van het specifiek inspelen op de vraag van ouders, verzorgers en vooral Talenten zelf kunnen hun talenten optimaal benutten en doelengericht te werk gaan. De activiteiten waar wij gebruik van maken bezitten altijd een of meer van de volgende eigenschappen: Actief, educatief, sportief, creatief, oplossingsgericht, resultaatgericht.

Elke dag is voor deze groepen een gevarieerd  en actief programma, dit kunt u teruglezen in onze programmaboekjes. Klik HIER om alle programmaboekjes te bekijken. 

jongste talenten - Zorgbureau Talent

 JONGSTE TALENTEN en MIDDENGROEP 1 

De Jongste Talenten en Middengroep 1 zijn de jongste leeftijden binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 4 t/m 8 jaar. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 2a 

Middengroep 2a is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 8 t/m 10. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 2b

Middengroep 2b is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 10 t/m 11. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 3 - Zorgbureau Talent

MIDDENGROEP 3

Middengroep 3 is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 11 t/m 12. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag,het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

grote talenten 1 - Zorgbureau Talent

GROTE TALENTEN 1 & 3

Grote Talenten 1 en 3 zijn een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 16. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

grote talenten 3 - Zorgbureau Talent

GROTE TALENTEN 2

Grote Talenten 2 is een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 18. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

talent Plus - Zorgbureau Talent

TALENT PLUS

De Talenten binnen Talent Plus hebben een verstandelijke beperking. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. Talenten die in aanmerking komen voor Talent plus kunnen ook doordeweeks gebruik maken van ons aanbod, dit kan in overleg met de coördinator.

gils - Zorgbureau Talent

MEIDENCLUB GIRLS

In de schoolvakanties bieden wij op dinsdag van 10.00-16.00 uur een meidenclub ‘Girls’. De Girls is een specifieke groep voor jongere meiden, waarin veelal leeftijdsadequate activiteiten worden georganiseerd die perfect aansluiten op de oplossingsgerichte aanpak om tot doelgericht resultaat te komen. Hierin zijn uiterlijke verzorging, creatief vermogen en sociale vaardigheden enkele voorbeelden van de activiteiten die als middel gebruikt worden. Door deskundige begeleiding wordt een sfeer gecreëerd waarin een echte Girl zichzelf kan zijn.

ladies - Zorgbureau Talent

MEIDENCLUB LADIES

In de schoolvakanties beiden wij op woensdag van 10.00-16.00 uur de meidenclub Ladies. 
De Ladies is specifieke groep voor de oudere meiden, waarin veelal leeftijdsadequaat gekeken wordt naar een activiteit die perfect aansluit op de vraag van het Talent zodat de oplossingsgerichte aanpak tot doelgericht resultaat kan komen. Hierin zijn sociale weerbaarheid, voorlichting op leeftijdsadequaat gebied en sociale vaardigheden zijn enkele voorbeelden van de activiteiten die als middel gebruikt worden. Door deskundige begeleiding wordt een sfeer gecreëerd waarin een echte Lady de ontwikkeling tot vrouw leert doormaken.
Voor de ladies is een gevarieerd programmaboekje samengesteld.