Woensdag

Woensdagaanbod Groepsbegeleiding Jeugd

Elke woensdag na school tot 18.30 uur

Op woensdag is de Groepsbegeleiding Jeugd ingedeeld in leeftijdsadequate groepen. Elke woensdag is voor deze groepen een gevarieerd  en actief programma, dit kunt u teruglezen in onze programmaboekjes. Klik HIER om alle programmaboekjes te bekijken. 

jongste talenten - Zorgbureau Talent

Jongste Talenten en Middengroep 1 

De jongste Talenten en middengroep 1 zijn de jongste leeftijden binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 4 t/m 8 jaar. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

Middengroep 2A 

Middengroep 2a is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 8 t/m 10. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

middengroep 2 - Zorgbureau Talent

Middengroep 2B

Middengroep 2b is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 10 t/m 11. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

middengroep 3 - Zorgbureau Talent

Middengroep 3

Middengroep 3 is een van de middengroepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 11 t/m 12. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Doormiddel van specifiek inspelen op de vraag,het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. 

grote talenten 1 - Zorgbureau Talent

Grote Talenten 1 & 3

Grote Talenten 1 en 3 zijn een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 16. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

grote talenten 3 - Zorgbureau Talent

Grote Talenten 2

Grote Talenten 2 is een van de specifieke groepen binnen de groepsbegeleiding van Talent met een gemiddelde leeftijd tussen de 12 t/m 18. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen.

talent Plus - Zorgbureau Talent

Talent Plus

De Talenten binnen Talent Plus hebben een verstandelijke beperking. We werken met deskundige en professionele begeleiders met passie en affiniteit voor deze groep. Door middel van specifiek inspelen op de vraag, het gevarieerde activiteiten aanbod en een oplossingsgerichte visie waarin succesbeleving gegarandeerd is, willen wij de talenten optimaal benutten om binnen het groepsproces de beoogde doelen te halen. Talenten die in aanmerking komen voor Talent plus kunnen ook doordeweeks gebruik maken van ons aanbod, dit kan in overleg met de coördinator.

Naast deze groepsactiviteiten is er ook elke woensdagmiddag een ZWEMCLUB:

zwemclub - Zorgbureau Talent

Zwemclub

Door middel van zwembegeleiding kunnen we onze Talenten de kans bieden verschillende doelen te behalen. Hierin zijn de omgang met water, weerbaarheid met water, zelfredzaamheid met water enkele van de facetten waaraan gewerkt kan worden. Daarnaast is het groepsproces tijdens deze zwembegeleiding een ideaal middel om aan de beoogde doelen zeer specifiek en gestructureerd te werken.
Er wordt gewerkt aan de volgende doelen:
– Samenwerken binnen een veilige context
– Stimuleren vrije beweging
– Bevorderen gezonde levensstijl en plezier ervaring in lichaamsbeweging

LET OP: Een A-zwemdiploma is vereist.