Dagbesteding

Ben je op zoek naar nuttige en uitdagende begeleiding in groepsverband? Of heb je meerdere talenten en houd je van variatie? De Dagbesteding van TALENT is dan misschien iets voor jou!

Voor wie is de Dagbesteding binnen Talent?

  • Voor (jong) volwassenen die niet aan het reguliere arbeidsproces kunnen deelnemen als gevolg van een psychiatrisch probleem, cognitieve beperking
    en/of gedragsproblematiek
  • Voor (jong) volwassenen die zich verder willen ontwikkelen in zelfstandigheid en sociale vaardigheden
  • Voor (jong) volwassenen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied arbeidsgerelateerde taken binnen een groepsproces

Dagbesteding

Binnen de dagbesteding van Talent is er een divers aanbod op verschillende locaties zowel binnen als buiten Talent. Er zijn diverse samenwerkingen tot stand gekomen met o.a. externe (zorg-) organisaties waar ook de maatschappelijke functie bijdraagt aan een nuttige dagbesteding die er toe doet. Iedereen wil tenslotte nuttig bezig zijn zowel binnen de reguliere arbeidsmarkt alsook binnen een groepsproces. 

Enkele dagbestedingsprojecten:

Elke groep heeft een coördinator die als eerste aanspreekpunt fungeert voor het steunsysteem.

Samen richting bepalen

Binnen de Dagbesteding van TALENT wordt er middels een plan van aanpak gewerkt waarin de begeleidingsdoelen, afspraken en andere bijzonderheden worden vastgelegd. Dit gaat in onderling overleg tussen alle betrokken partijen. Iedereen heeft een persoonlijke begeleider die als eerste aanspreekpunt fungeert voor het Talent alsook het steunsysteem.