01/04 Update maatregelen Corona-virus

Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april
Het kabinet heeft gisteren besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Dat betekent dat de maatregelen die binnen Talent genomen zijn, van toepassing blijven.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (verder genoemd als PBM)
Talent is aangesloten bij het regionale depot Limburg dat verantwoordelijk is voor de verdeling van PBM in de regio. Dit depot is een initiatief de GGD GHOR Zuid Limburg i.s.m. de GGD GHOR Limburg Noord en het Netwerk Acute Zorg Limburg.

De vraag naar PBM’s is zoals wellicht bekend wereldwijd op dit moment erg hoog. Daarom zijn er strenge regels verbonden omtrent bestellen leveren van deze middelen. Er mag alleen besteld worden als er sprake is van besmette talenten of ernstige verdenking van besmette talenten. Mocht het nodig zijn, dan kan Talent een bestelling plaatsen en wordt dit binnen 3 uur uitgeleverd. Indien je denkt dat hier behoefte aan is, kun je dit bespreken met je TL zodat er direct op kan worden ingespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER